Menu

Over de salon

Bij Kapsalon HAARWENS staat alles in het teken van de klant. Vanaf het moment dat u binnen komt tot het moment dat u weg gaat draait alles om u. Emmy Boon, Addy Statz en Manuela Arendsen zijn constant bezig om kwaliteit en service in hun salon te verbeteren. Vanwege die drang naar het bieden van de hoogste kwaliteit wordt er gewerkt met het produkt scruples en speciaal voor de heren het ultieme produkt American Crew.

Ze zijn een aantal keer naar Amerika geweest om daar een speciale training te volgen de Self-tour om te kunnen zien hoe het haar het mooist valt en waar het beste de kleur kan worden geplaatst.Sinds kort werken we met een nieuw stuk gereedschap de Aerorasor. De aerotool is zo scherp wat er voor zorgt dat het model wat je maakt lang zichtbaar blijft.

Er zijn weinig vragen die bij HAARWENS onbeantwoord blijven. Emmy, Addy en Manuela gaan graag een uitdaging aan. Lang haar dat wordt afgeknipt bij HAARWENS wordt gedoneerd aan de Stichting Haarwensen. Zij maken van de gedoneerde haren pruiken voor kinderen die bij de behandeling van kanker hub haar verliezen.

TevensĀ verzorgen zij bruidskapsels aan huis. Voor een mooie trouwauto kunt u terecht bijĀ www.jouwtrouwauto.nl.

W-HAARWENS-S-5